Saturday, January 1, 2011

weLcome 2011

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg



السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

pembuka bicara salam igatan sempena tahun 2011..
(perghh..bermadah plak cik wani nie..)


:face44:

TAHUN 2011 menjelang sudah.. azam baru terus berganti dengan semangatnya..
ok ! apa masalah nya ? pernah tak kamu semua berfikir kekadang azam tu sebut je terlebih lebih buat nya hangat2 tahi ayam.. plastik tu !
dan ini akan menggambarkan keperibadian kamu semua pada tahun tersebut..
jadi jujur lah pada diri sendiri, dan tak semudah itu untuk kita men`jaya`kan nya..
betul tak..?
blogger-mysweetden.blogspot.com
boleh muntah darah sieyhh..hehe
so depend kepada kalian untuk terus berfikir dan berfikir sampai la kamu tidak sedar kalau rambutmu tidak seusiamu
dan kerana dirimu begitu berharga!
..hehehe !

Ada orang text wani tanya tengah buat apa.. kebetulan tengah tengok blog gf GK harimau malaya a.k.a apek,jadi bagitau la kan.... ternyata ! gf dia mcm ok dan boleh terima kalau bf dia menjadi fanatik kepada gadis2 rupawan di luar sana.. salute lah dengan dia ni ! sebab kalau wani,wani tak mahu nya ! jelas akan menjadi teramat dan akan bosan dengan semua ini..
:face74: Sungguh tak mahu !
exclaim

Opss..lari tajuk lak !
hehe
azam tahun 2011,antaranya..
jeng..jeng..
  • belajar betul2
  • mau `dekan` !
  • buat mak ayah gembira
  • jadi anak solehah
  • kurangkan perasaan malas!
  • pokok nya semua yang positif semuanya
blogger-mysweetden.blogspot.com
(semangat glew cik wani ni..hehe..)

cintan cintun ni tolak ketepi dahulu..kejar cita2 yang menjadi destinasi tujuan sekarang..
kepada priya2 di luar sana, hargailah perempuan di sekelilingmu..
:face46:

No comments:

Post a Comment