Saturday, January 29, 2011

SweeT 9Teen

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
Hey there ! 29 jan 2011 jadi paling seronok...
tapi kasihan kat my dad... a lot of money dah abis di keluarkan semalam...
thanks pada yang sudi wish...
ramai yang wish kt wani zailan punya fesbuk..
dekat 1 jam baru siap reply komen dorang..
tape.. tak kesah.. sebab hati tengah senang kan.. hehe..

semalam kn,memang syok gler shopping..
bantai je mana nak..
no permission dari my mum n dad..
letak je dalam trolley then tolak lagi kehulur kehilir cari barang..
hehehe... buruk punya perangai..

pastu nampak lagi kasut wedges,.
memang cantek..
gtaw kt my mom.. my mom suruh tengok lagi kot2 ada yang more than that..
tapi tade.. jadi i amik yang itu..
itu dia... *CANTEKKKK.. hehe

pastu malam keluar lagi..
pergi dinner..
memang best makanan kat ctu
dengan angin yang menerjah
al maklum la.. makan kat tepi pantai..
keluar lagi my dad`s money..
so today nak keluar lagi...
hehe
ni la kerja nya..
keluar..keluar..keluar lagi
n
also money,money n money again..

haa.. kawan2 cakap i da tua..
sori oke
‎19teen look more younger than 18
haha.. lagipun no 19 nampak sweet dari 18..
hehe

nanti i story apa lagi da jadi
-thanks cutest for reading-


-HAPPY BIRTHDAY TO ME-

2 comments:

  1. hehehe.. thnks zwan....anyway,u nice looking..
    =)

    ReplyDelete