Friday, February 15, 2013

Hariku...

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg



salam semua..

today penat sikit..sebab menghadap laptop sehari suntuk untk report islamic banking.. syez cakap..sampai berair mata menghadap..tu pun kena push diri sendiri biar semua keja siap.. tapi sekarang tengah tergendala sebab ada certain yang tak faham d mana ye buku dengan internet bercanggah.. macam student and lecturer.. ha a kan.. haritu kiowang 1 group tanya miss..  dan dan dan jawapan dan pemahaman kami berbeza.. aiseymen! ,memang tersangkut lorrr.. macamana ni ? report nak kena submit dah ni minggu depan.. minggu depan bunyik macam jauh.. meh nak gtau ikut hari, nak tau ada bape hari lagi ? ada 3 hari lagi.. fuhhhhh! mau tau la kan. otak dah berkeras simpul dengan ayat2 dalam kepala bagi membentuk 1 ayat yang ada information bguna..dan dan dan untk jawab test quiz nanti dan carik idea untk presenttion nanti..overload plak rasa otak ni...tengah duk baik loading, jangan duk jem sudah la..mintak jauh dan mintak d permudahkan setiap urusan..

aminnnnn..


No comments:

Post a Comment