Sunday, March 13, 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
hi hi !!~ weee...
dengan hati yang melonjak kegumbiraan wani bersantai untuk jawab soalan2
oleh BEN ASHAARI ..
dah jawab tu kan just tinggalkan link kat
HOYIEEE... JENg2 time to jawab..mehla join kawan2..kita gamatkan lagi keadaan.. hehehe

JENg2 time to jawab.
  1. LELAKI pilihan anda ?
    LELAKI yang berdaya karisma.. yang tahu mengHormati perempuan.. yang ada ciri2 seorang bapa..penyayang..sweet..loving.. LOVE IT ~
  2. Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?
    TAK PERLU. bergantung pada sudut pandangan seseorang untuk menilai.
  3. LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?
    berkorban semata mata nak dapatkan cinta kemudian setelah memiliki nya, ditinggalkan.. macam apa entah.. baik tak payah berkorban.. kalau setakat lepas dapat di tinggal kan.. buang karen je..sia2 je berkorban melainkan bersungguh sungguh.. yang ni make me respect ! awesome !
  4. Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?
    oh no! semua kalau tanya confirm akan cakap TIDAK kepada BERMADU. kenapa ? sebab sakit mengigil lagi menggelegak dalam hati bila share lelaki.. huh ! mana tak nya..isu jeles cnfirm akan timbul dan ketidak adilan akan berlaku even perkara temeh.. hati perempuan seperti kaca.. yang mana jelas dapat dilihat dan apabila ia jatuh maka selama nya akan terpanah di hati.. jelas kan?
  5. Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?
    hati turut bersedih..perkara pertama biar dia bagitau sendiri even dah tau.. buat muka rileks.. tapi dalam masa yang sama dia akan tau kalo ada something tak kena.. bila dia dah explain,suruh dia tinggalkan dan boleh pergi kat perempuan tu! (walaupun the end-dia putus gak ngan perepmpuan tu for BACK TO ME )
  6. LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?
    LELAKI . MAJORITY laa.. susah nak jumpa yang perempuan ni.. walaupun ada juga. tapi bilangan nya tak semegah lelaki.
  7. SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??
    PEREMPUAN laa.. sebab SETIA tu penting,nak2 kalau berjauhahan..mana lagi nak berpegang kalau tidak totally pada keSETIAan dan kejujuran. BUKTI nya apabila perempuan mudah mengalirkan air mata semata mata untuk orang yang di cintai apabila si dia buat hal.
  8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?
    YA. tersangat tepat. MEMANG penCEMBURU. muahahaha

    -SEKIAN-

Wednesday, March 9, 2011

bila hari khmis d uitm dungun...

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg

hai hai there. !~
haa... seperti apa kata tajuk d atas.. harini adalah hari khamis dan hari keramat dax uitm dungun KERANA ?? haa..jeng2.. sebab boleh balik.. boleh outing lama2 sbb ada pasr malam kt area bndar dungun.. so nak beli apa2 pun dapat even barang xsberapa pun.. harap nak hilang kan tension boleh la kan.. ME?? perghh! ada test account jam 1630 nanti.. sempat online agi semata mata nak updte blog yang da lama bersawang lagikk menyerawang.. uhuks! euwww... spider come out!~

majority kawan kawan semua balik..
so tinggal la wani,tiqah ngn myra,.marina ngan kyra da balik.. mybe time ni dowg da nak naik bas.. huhuhu.. tetiba rasa sayu plak tengok dowg nak balik!
sebab tak suka di tinggalkan.. ermmm...tape2 hari sbtu jumpa lagikkk..
*suka suki kowg je ek pggil wani dax under age??
motif?? kes edit pic jerppp... HAHaHAHa
one more things masa hari isnin aka 7mac dapat belated suprise party..
thanks to guyz.. LOVE you damn much!!~
nanti apa2 hal wani update lagikkk...
tata my sweet readders!~ =)


bersama kawan yang COOL