Friday, December 17, 2010

dot dOT doT ..

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
"kalau sy,,sy akn ckp,,lau awk btol2 syg sy,,masuk la mming,,kita mulakan hbgn dgn cARA yg halal,,insyallah~"
suka sesangat statemnt macam ini...
sekurang kurang nya jalan yg paling d redhai oleh Allah SWT dlm menjalinkan ukhwah dengan seseorang yg bakal kita dampingi..

apa apa pun itu cara yang seharusnya berlaku dan tak patut wujud nya istilah `couple`..
tu dalam islam..

tp harini,kecil2 pun dah pndai bab mgurat ni.. sungguh kcian.. mak bapak terpaksa menanggung dosa..

bencana alam semakin lama menghias detik2 penghujung usia berada d dunia.. tapi anak muda terus bergelumang dengan dosa.. macam ak.. tapi ak xmau semua tu terjadi lagi dan tak septutnya..

semoga tuhan ampunkan semua dosa2 apa yang telah ak lakukan.. ak tak nak terus bergelumang dgn dosa.. kerana dri istilah couple tu la yang memulakan segalanya..sampai tak ingat dunia..

sekarang ak akan cuba untuk jauh ini semua dan kalo seseorang tu ajak couple sekalipun ak akan memberi sebagaimana ayat yang terungkap di atas sekali..
macamna pun dah lumrah yang tuhan ciptakan untuk tiap manusia untuk mpunyai perasaan saling menyayangi..memang tidak d nafikan.. perasaan saling suka..

hanya iman dan takwa jadi pelindung segalanya.. beruntung bagi orang yang terus mendapat cahaya dan perlindungan daripda melakukan semua ini..

mcm ak ni...tak terkira dosa yang ada sekarang..ak takut..apa akan jadi d akhirat kelak kalau tidak amalan yang mencukupi dan sepatutnya
...

-end-

Monday, December 6, 2010

Tanda DiA sukakan KAU

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg

Dalam kehidupan kalian yang gembira dikelilingi rakan-rakan kalian itu, adakah kalian sedar yang salah seorang dari rakan kalian itu rupanya berminat dengan kalian! Rupanya si dia tu dah lama menyimpan perasaan.. Cuma malu nak lepaskan..

haha… macam best je guna kata ganti diri kalian nie.. nak teruskanlah…

“Eh? Ye ke? Kita rasa biasa jer… ” salah! Memanglah kalian tak sedar.. Sebab kalian tak mengambil peduli keadaan sekeliling dengan tekun.. Bak kata Zizan Raja Lawak “kita kena alert!” :face75:

“Oklah.. Macam mane pulak kita nak tau yang member kita tu sukakan kita?” bagus… Soalan yang baik… Sila pusing roda tetikus anda..hehe:10:

1. Dia ambil berat dengan kalian. “dah makan ke belum?” “dah solat?” ayat biasa ambil berat.

2. Dia SMS @ call @ email kalian setiap malam.. Sampai nak sembang ape pun tak tau.. Itupun kalau kalian layan..

3. Dia berusaha mendekati kalian.. Dimana ada kalian disitulah dia ingin ada..


4. Mengikuti perkembangan dunia kalian.Tidak kiralah sumber itu dari kalian sendiri ataupun dari ketua kampung kalian sendiri..

5. Dia senantiasa ingin melihat kalian gembira.. Jika kalian bersedih, boring atau takde mood, si dialah yang akan menjadi penghilang duka kalian.

6. Dia akan merasa tidak gembira jika kalian bersembang dengan lelaki/perempuan lain. Jangan terkejut malam itu dia tak SMS kalian.mrgreen

7. Lihat perbezaan layanan dia antara kalian dan rakan lain.. Bukankah dia layan kalian dengan lebih mesra? Lebih istimewa..

8. Kalau ada apa-apa aktiviti, orang yang dia akan ajak adalah kalian dan ingin menjadikan kalian sebagai senarai wajib ada..

9. Cemburunya mengalahkan orang lain.. Tapi sebolehnya dia tidak akan menunjukkan tanda protes itu dengan terlalu nyata..


Nantikan episod akan datang untuk huraian lebih lanjut.. Dah macam drama la pulak..

blogger-mysweetden.blogspot.com

Saturday, December 4, 2010

mo0d n mood

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
:125:mcm2 kot mood nie..ermm.,..nama pun mnusia kn..like me la tu ! ahaks!
:face71: hehe..jgn marah.. ap2 pun! tu la life
:9:im love it! my life full wif SWEet colour
:128: haa... cntek x?! cntek kn.. hrini hujan.. sejukkkkk..
blogger-mysweetden.blogspot.commgigil beb! tp tula ujian dan khidpn yg tlh d tntukn untk kita smpai hrini dn d saat ni.. shiggla blog ni..o i called it as my diary.. ! ap pun feeling juz luah kt cni je ! drmtis gtu !
:95: bgus kn.. dri trus mnrus sksa diri smpai BD higher 140,ntah hpe2!
blogger-mysweetden.blogspot.com

LOL!
:face26: malu kn diri sejenak.. ade ke ptut? x kn.. okla.. ap ntah i merepk ni pun xtaw la.. sengettt!
:131:
er.... smpai kapan pun xkn bisa kita ungkap o troka sndri ap kita rasa kn.. mcm suka kt sam1 but kita nafikn.. tp excuse me oke! not me! better single..couple trouble.. lgpun pglm lps mgjar i 100001 juta ap itu khidpn wlpun xdpt d lafaz mlalui kata2.. btw! mmg ada yg ajak cple.. but i tolak.. xmau!

blogger-mysweetden.blogspot.com better mcm ni ngn family yg hepi n loving..
blogger-mysweetden.blogspot.comu la-la.. haha.. c.. hepi sesngt..
ok ! time`s up! time to get my shower .. cool beb! that all... babai all!
blogger-mysweetden.blogspot.com

Tuesday, November 30, 2010

S.T.Y.L.E ? Oh mine!

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg Hey guyz.. lets talk about our sytle o fashion.. yeah,,.samting interesting rite? wow.. i get crazy if i can get shopping day 4 everytime.. but no money no talk.. that the word can make we r think n think it again b4before we have lost our money!~ haha.. yeahh,.. i like it..but wtver.. i still enjoy my weeekend wif my frend to buy anyting haD i see in my sharp eyes! woo.. sharp!? yes.. it called as S.H.A.R.P.. well! no wonder know if i can get my luvely things n my mum scold me bcoz of this! look.. u can c how i waste my rm300 in a week??? OMG!! now..n until now i juz to slow down my rutine to get de good budget..

M A C
New Graphics



make up?? yeahh.. very like.. even i not really can used it with nice..o i dont know how to manage it..

Waste of Makeup
New MySpace Layouts


n now shoes.. how u thinking guyz?? dont ask me back.. coz really like it as usually.. hahanice.. n make me more cnfident to get my hang out day.. ^^

SHOES!


huhu!! cool n amazing..... that all.. tenkiu = )

You Can Say
Graphics

what can we call LOVE..

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg

Love Is Patient
Get more Graphics and Twitter Backgrounds





NO WOnder all the human in this world fallen in love everytime..everyminute,,everywhere...also every and every something.. =)




Inside a Girl
Get your Twitter to look nice with aCustom Twitter Backgrounds


Friday, November 26, 2010

untuk sayang mawar...

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
saya sayang awak..tapi betul ke saya sayang awak??awak sayang saya ke??kalau sayang, nape awak pegang tangan saya??awak nak tengok rambut saya,nak hug saya,nak saya pakai seksi2..memang la awak xkasi boy lain tengok saya pakai seksi..tp awak xhalal lagi utk saya kan??saya sayang awak ke kalau saya kasi semua tu kat awak??

saya sayang awak..betul..xtipu..tapi sayang ke kalau bila dengan awak, saya lalai??saya lupa kat Dia yang dah cipta saya, yang kasi saya perasaan cinta kat awak..saya lupa solat, saya lupa dosa..saya lupa Tuhan..takut la...

betul awak..saya sayang awak..tapi saya takut..takut sangat nak sayang awak..awak baik, selalu solat awal..tapi nape bila dengan saya awak lupa solat??masa kuar, kita lalu je depan masjid..xpernah stop..tp kt tempat xde orang, kita stop.beratus duit awak habis untuk saya kn??saya hargai sgt..saya tau awk syg saya..tp nape awak xsimpan duit tu dulu..kot2 ada jodoh, boleh kita kawen..awak...saya takut..takut sangat..takut bila ingat pe yang kita dah buat..saya nak awak jadi halal utk saya..tp xboleh la sekarang..mcm mana awk nk tanggung saya..kita blaja lg..saya nak hidup dgn awak..saya nak awak jd imam saya..nak sgt share everything dgn awak..saya nak jadi kekasih halal awak..tapi betul ke cara kita wak??saya takut laaaa...

awak..saya nak hidup dgn awak forever kat heaven..tapi layak ke kita gi heaven kalau kita camni??macam mana kalau tiba2 Dia panggil kita pergi..xkisah la saya dulu, awak dlu atau dua2 skali..boleh ke kita gi heaven kalau Dia panggil kita skarang??kalau la Dia tanya apa yg saya dah buat dgn awk, pe saya nk jawab nanti..saya maluuuuuuuuuuu sgt kat Dia..

awak..lama saya fikir..saya fikir pasal kita..betul saya sayang awak..tapi, sampai bila kita nak camni??awak..saya dah fikir lama...lepas ni, kalau saya xmsj awk,xnk jumpa awk, xnak call awk, xnk vc, mms or wc,awak jgn salah faham tau..saya buat camtu sbb saya syg awk sgt2..awak..saya nak forever kat syurga dgn awak..dulu saya sedih sbb kita jauh..tapi skarang, saya bersyukur sangat..Tuhan sayang kita..kalau dekat, awak boleh agak kn pe kita buat nnti??

saya xtau camne nk gtau awk..saya nak jaga hati awk..tp awak sedar x sebenarnya saya dah kotorkan hati awak..saya suka goda awak dgn manja saya, dengan body saya..saya suka buat awak cair dgn saya..jahatnya saya..awak saya banyak dosa..awak nk ke terima org mcm saya jd wife awak??awak..saya nak bersihkan diri saya sebelum jadi yang halal buat awak..saya nak jadi the best wife..baru la awak xpandang orang lain dah..saya xnk susahkan awak dgn saya yg mcm ni..awak..saya nak jadi bidadari awak..bukan kat dunia je..tp kat heaven gak..saya nak jadi bidadari awak yg forever..


awak..saya tahu saya xbaik....banyak sangt kurang n xlayak nak tegur salah awak..tapi saya sayang awak..pe kita buat, bukan ada org tahu pn...sape lagi nak tegur awak kalau bukan saya??saya pn nak awak jadi suami yg boleh pimpin saya ke syurga..xnak ke??xkn la awak sayang saya utk hepi2 kat dunia ni je..awak xnk ke pilih saya jadi bidadari awak kt syurga nanti??awak..tolong la...saya xnk dah jumpa awak..tp mungkin saya lalai gak nanati..syaitan selalu ada dgn saya..suka je dia kalau saya keluar dgn awk, goda awak..awak..tolong la ingat kan saya gak bila saya lupa.tolong ek..saya lemah sangat..saya nak jadi kuat..kuat utk awak..untuk hidup dgn awak.


 awak..maaf kan saya kalau ape yg saya buat n gtau ni mengguris hati awak..saya buat camni sbb saya sayang awak..saya xtau camne nak gtau awak..sebab tu saya taip kt sini..maaf sebab saya post kat sini..bukan nak bukak kburukan sendiri..at least mereka yang baca ni boleh jadikan kisah ni sbgai panduan..ramai kt luar sana kapel n buat macam2..saya takot nak post kat awak..tapi saya harap awak tergerak hati nak baca ni k..awak..dah nak subuh la..kejap lagi mesti Dia panggil saya..ingat tau..SAYA SAYANG AWAK ETERNALLY N INFINITY.. n saya tunggu awak jemput saya sebagai yg halal utk awak nanti k..<3<3<3