Thursday, January 13, 2011

no wonDer

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
Aku aku
Bagaikan sudah terkena mantera cinta
Dari manakah kau datang menyerang
Diriku diriku
Yang disangka kebal
Oh jahatnya kamu
Jahatnya kamu
Engkau engkau
Penyebab diriku terigau-igau
Kini ku terbayangkanmu hampir setiap waktu
Ku mahu ku mahu denganmu selalu
Oh jahatnya kamu
Jahatnya kamu !

arhhhh !! fine ! takmahu sekali kali terikat dengan lirik ni secara totally !
tension kalu fikir pasal ni jep !
nanti ntah ke mana menerawang..
sebab asyik fikirkan c`dia` nanti..
(aiseymen... haha)

macam sekarang ni pun i lock my heart
even ada yang ajak berr`couple`.. sorry to say
kalau sekadar berteman tu i pun oke jep..
but no more than that..
bukan kes jual mahal.
silap besar oke..
cuma takjumpa yang sesuai lagikkk..
tengok kawan2 couple pun macam trouble jepp
sebab dorang punya partner agak jauh
dari pandangan mata
so,macam2 boleh jadi
dan takde sape tahu apa akan jadi..

im single !

taktahu nak tulis apa lagi ni..
tengah hari ni agak hot
tapi awan terus berarak melindungi bumi dari terik matahari
di bumi terengganu..


alangkah indah nya dunia
kalau kita bersama selama nya..

-wani in wonderland-




No comments:

Post a Comment