Friday, January 27, 2012

LELAKI v CINTA SEJATun

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
sobss..sobs... SEDIH!

wahhhhh~ macam tu la bunyi nya.. walaaupun tak bebunyi sekadar dapat di baca =.=
im bored......
dah patah 1000.. now nak cari CINTA SEJATI.. hahahahha..poyo laaaaa..
semoga DIA bahagia bersama cinta sejati dia~
i WISH !
dengan syarat U xmuncul lagik dalam hidup I !
tolonglaaaaaaaaaaaa~ pegila main jauh2..
sebab
SAYA DAH MELUPAKAN SEMUA SEMUA TENTANG KAMU
jadi sila angkat kaki
ATAU
what ???
WHATEVER laaaa~

Saturday, January 14, 2012

saya MAHUKAN nyeeeee

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
GUYZ.. look !! cantik kan.. sangat3* i want it! i want it~
lama jugak cari dress macam ni~
sekarang dah jumpa.. memang nakgrab la..
hehehehe~
tapiiii... kena tawu ada lagik ke takk.
harapharap ada.. LALALALA

-doakan saya memilikinya-

Monday, January 9, 2012

SUper Duper nyami3

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg

Hye guyz !~
nak tawu tak harini kena siapkan report yang akan
di bentangkan lusa,mean hari rabu ni.. smbil study sambil mkan sweet candy..

nyami3! ahakss..jangan JELES ok! errrgh. hahaha
sambiL buat keja makan+baca novel

ini Lah hasilnyaaaaaaaa...

l
l
l
l
l
l
V







k la.. nak out.. nak siapkan assigment and study untk test esok !!~

~YOU r LOOK SO SWEET WHILE YOU R READ IT !~


Saturday, January 7, 2012

S+T+U+D+Y is S+T+U+D+Y

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
ASSALamulaikum readers...
lalalalala~ bosan la.. tapi tak sedar diri betul la..
padahal ada quiz esok.. dush3!~ >.<

GGGRRRRrr...!!
ttetibe rasa rimas.... banyak lagik nak kena backup..
mintak2la kali ni,pointer melonjak naik..
'SAYA SANGAT MENGHARAP'
takkan pernah berhenti mengaharap

Study skiLL is important..
i think la~
study dengan buat samting boleh menarik kita untuk membaca.mengingat.yang penting adalah memahami. selalu jawab past year..
it can be 1way to make easier dalam final exam nanti.
kan ? kan ? betul kan....?
diskusi dengan kawan2 tu pun penting mbagi memantOPkan lagik pemahaman..
wahhhh~ gituuuu!~ hehehe

~study sampai lebam~

Friday, January 6, 2012

SWEET ..

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg video

SWEET kan ?? aushhhh !! hahahaha.. can make it to me too ?? hehehe

Wednesday, January 4, 2012

MY PAST TENSE

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
AAAAAaaalamak!!~
tetiba teringat SEsuatu
rasa nak tebus kesalahan pada someone tu balik.. tapi taktau macamane nak mulakan.. da bagi hint, dia pula tak nampak.. for him,im so sorry for my stupid mistake. i cant' care your feelings...i dont know how to express it.. i just hope u can find someone who can love u more than me....... if u want me , i will... i want be the best women after ur mom in ur life.. i can be ONLY for u..
yeap.i m very miss our moment... we r be partner at our danced in tradisional.. .
(but that time i still dont know anything until u told me, ur feeling)

our time with book at library....
and ur eyes to me~
how gentle u r to get me as ur lover on that time..
LALALALA~ dah jadi PAST TENSE`
-END-




Tuto situ sana sini

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
Hi2 there... Assalamualaikum..
entry kali ni nak say and give

CREDIT
to

AND big2 clap to her
kerana tutoriaL beliau...
(credit untk EnGoogle gak)

weeee!~ Thnks sis....
sangat2 best... korang pun leh cuba...
macam2 ada..(iklanAstroJap..hehe)
korang bleh CLICK SINI untuk ke Tuto beliau..


Monday, January 2, 2012

nYAmi Nyami NYAmiiiiiii~

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg

Assalamualaikum WBT~





ANDA tawu tak ??



















TAwu apa ??



















harini kan.....











Wowwww...

Sedap ni....

hehe..SAje nak kasi enASH JELEsss...
sila click di SINI kalau nak tau sape orang yang di maksudkan.. \(^^,)/
kasi HOT skettt...
HAHAHAHA~
jangan marah ok!~


~HEY,you LOOK SO SWEET while read it..ENJOY!~


Sunday, January 1, 2012

mari Merapu bersama SAYA

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
AssaLamualaikum wbt

hey everyone..!
pssttt..asal dengan shoutmix tu ? merajuk ke apa.. blank and black ! takleh nak baca..
last2 bukak shoutmix-upgrade and i got this
We will no longer be offering free service. Upgrade your shoutbox now to continue the service.

hah ? my shout ni only basic and free je masa mula2 buat. but now ?
aiGooo....... >.<
semua nak kena bayar.. masuk tandas pun nak kena bayar.
dunia Oh DUNIA..

harini kelas full dari jam 10 until 1830..(rutin bile tiba hari SUNDAY)
tanpa HENTI ok !~( gLurppp)
letih tu tak payah cakap.. sememang nya balik tadi tros gedebam! depan tv..
(ehem2.. sebelum tu mandi and kite buat k apa yang wajib..haa..gituuu hehe)
tengok berita~macam2 isu ada.. ermmm........
kes kematian,kes bencana.. n so on...bla3

ASsigment??
Test??
Report ??Presentation??

ini la yang tak dapat nak dipisahkan dengan student Life
toink3 ! urghhh !!~ >.<
redha jela.. kalau tak bukan student kan nama nya..

mari Merapu Bersama SAYA SAMPAI Di sini sahaja.
nanti kite merapu lagik yerp! HEHEHE
(takLarat nak taip dah sebetolnye..jgn marah)

~to all readers : awak nampak comel dan macho bile membaca~