Saturday, January 8, 2011

me aka student uiTM

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
salam semua...

dah seminggu berlalu..harini baru berkesempatan update blog..banyak glew assigment nak kena siapkan..
:face53: (ayoyo ama..) hampir 93% dah siap.. dan mesti disiapkan.. kalau tak makin banyak la jawabnya.. tengah demam pun kena kuatkan diri jugak..
:face41: nasib baik rumah dekat(belakang rumah je...

:face50: haha.. ni pun tengah sakit kepala.. apa la nak jadik.. huhu... minggu depan mean esok belajar lagi dan lagi.. takpe2.. dah tugas seorang pelajar..redha jela..
:face53: jadi student uitm ni agak kena tahu berdikari.. takkan nak suruh mak ayah kan yang tolong daftar kan kos? haha.. agakla..

:face48: sem 2 ni memang di akui agak sedikit penat..sikit je oke.. ! tapi hari selasa lagi full..dari pagi sampai malam..
:face43: arghhh...! sabarrrrr... ada hikmah di sebalik semua ini..

:face64: wani percaya... apa apa pun belajar tu di tuntut walau apa cara sekalipun.. 1cinta..macam lagu kat blog wani ni walau ada seribu halang yang menghalang tetap akan di teruskan cita cita untuk belajar sampai ke puncak..dan hanya padaNya wani berserah..

menjiwang lak..haha.. tapi betul apa..kan kan ?
memang betul la kan..
:face75: pasrah jela..

kt uitm tak dapat online..sabar je wani tengok orang lain online.. broband punya pasal..hesh !
blogger-mysweetden.blogspot.com

tapi sekarang dah oke ! coz my dad seorang yang prihatin dengan ke`cerewetan` anaknya ni..hehe
dan my mum yang tau ke`sengetan` anaknya ni..
memang agak `over` wani nie..
pantang ada masalah sikit..parent la tempat mengadu masalah..
tapi best apa.. hehe..
dari keseoranganblogger-mysweetden.blogspot.com tak ke kesian tu..?
huhu.. wani sayang mak ayah.. harap sangat dapat buat dorang bangga
dan doakn dapat masuk ke syurga akhirat kelak..
amin...

sekian....
wink

No comments:

Post a Comment