Monday, January 24, 2011

MY FUTURE HUSBAND

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
hello cutest !
so boring la.. walhah ade assigment.
..ermmm...

i had story..
begin with....
`bengang betul la dengan sorang mamat dia..
ada makwe buatla cara ada..ni nak babitkan i dalam diorang punya prob..
ajak tunang,khwin...
heshhh ! merapu ! i not really bad oke ! sampai nak ambil hak orang ni..
sekadar teman nak tolong selesaikan masalah tu boleh la..
not mean i nak jadi orang
yang ke3 !
syez beb !
malas i nak bertekak nak suruh dia
baik dengan makwe dia lagi..
padahal makwe dia not bad.. cantik la jugak.. yang tak faham tu kata sayang tapi ntahla..
NO KOMEN !
ahad next week makwe dia nak datang ke rumah dia..
bincang masalah.. i know what his gf feeling ! b`coz i had trought that many time ! plez! dont play our feeling ! that why malas nak ada partner ni... macam my frenz.. dah terang2 pakwe dia tu dasar takleh d percayai.. so i decide nak study sampai finish.. no bf ok! and i waiting
MY FUTURE HUSBANd.. =)

hope sesangat my future can give
all his best to me

be his lover
be his heart
be everything..

i will LOVE you until my end

cewahhh ! ayat ! h
ahaha
takleh bla !
tapi kalo betul pun apa salah nya.=p
(gataiiiiiiiiii)

~aku inginkan dirimu~


2 comments:

  1. Salam,

    seronok dapat kawan-kawan yang sporting, baik hati dan yang best 'sekepala' :)

    Contest Aksi Makan, hadiah web hosting

    ReplyDelete