Wednesday, February 2, 2011

SAYA FOBIA DENGAN DOT DOT

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg



Hi hi
there..
say Thanks
untuk akak yang kiu
t miut akak TZA
kerana sudi tag wani untuk join contest
oleh
huishhh.. sedap tuan em
punya nama..
hehe

like usually tiap contest ke
na jadik follower kn..
mmg syarat utama nya..
lagikkk...

dalam this contest kena buat 1entry pasal kefobian`an anda o pengalaman @ peristiwa sepanjang kehidupan
bergelar `manusia` ( heshh.. macam pe
das..kaw kaw je bunyik..)
pastu... letak banner..link kan kt post..
tagged 6 orang*pastikan orANg yang kita tag ni tau
~tamat 5 feb
2011~

jeng jeng....
al kisah
nya...

L+I+N+T+A+H
haaa.. kowg tau kan bunyik nye hapeee..
eeeeee..... mak datukkkk,... tersngat geli
yang amat teramat..tulun la faham..
binatang tak bertulang ni agak bertuah untuk dia m`promote` kan diri dalam contest ni..
hakhakahak
cerita bermula ketika bercuti di kampung..
apabila satu hari tu petang yang mana langit nya cantek..almaklumla baru lepas hujan..kununnya la nak pergi memancing dengan semangat kewibawaan dapat mengalahkan
sedara2 yang lain...
kitaowg memang nak tengok je s
ape lagi terel bab2 memancing ni..

(uhuksss... tolong k,even i ni girl tpi i minat okeeee...=D )

kalau yang cacing2 tu memang suruh kzen2 yang macho la kan tulun carikkan..
sebab geli wooo...nak pegang lagik la..geli geleman lak rse..
oke.. dah siap letak cacing semua tu, ayun la dengan jay
a nya tali pancing ke kolam atuk
yang agak besaw gak kalo dilihat..
fuhhh! best..angin sempoi je meniup sambil tunggu nak dapat ikan ni..
tunggu punye tunggu..
3min...5min...
pastu.....
perrr... rasa ada something yang merayap kat kaki..
hape lagi..tengokla kan..
aaa!!!~
menjerit.. selipar terpelanting ke atas
joran terlepas dari tangan
kzen2 semua terpanau jap bile menjerit macam nampak hantu
siap gelak sakan lagi bila dapat tau rupanya lintah yang gedempol size nye
yang menyinggah kat kaki ni..
mintakla dorang tulun buangkan..
memangla tulun kan,tapi duk main plak ngan benda alah tu..
apa lagi berlari lintang pukang la sampai rumah atuk...
atuk lak tanya pasal hape yang muka macam kena histeria ni..
gtaw la kan apa jadikk..n now giliran atuk lak yang gelak sakan..
hamboiiii... *merajuk japp

haa... tu je la kot..nak cerita panjang2 ni haishh taktahan ble imbau balik..
~mana jari nak kena menari atas keyboard ni lagik~
hehehe

~sekian~

7 comments:

  1. haha. tak penah lintah merayap kat kaki.
    pacat penah la.
    haha!

    ReplyDelete
  2. hahaha.. tu la pasal..
    biasa pacat.. tapi ni kes kolam tu kat area bendang..
    eeeiii.. geli3.. :D

    ReplyDelete
  3. hahah. lintah dah le besau kan.
    susah nak buang. ee.

    ReplyDelete
  4. taw xpe..
    mnjrit mcm hape ntah aitu...
    xtaw lak kzen guna apa time nak buang tu,psl xtgk..
    ~~~~mak dtukkkkkkkkk... eeee..

    ReplyDelete
  5. uh, patut la tengok komen len macam

    komen kat atas rupenye

    sorry nak cakap, anda ditag

    http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/02/if-i-have-rm100.html

    ReplyDelete
  6. ish3 , mmg mnkutkan . lari lntng pkang :P
    HAHA !

    btw , thanks join and all the best .

    ReplyDelete
  7. hehe...
    oke.. mintk2 bjaya..
    most welcome..

    ReplyDelete