Sunday, January 9, 2011

BEL ?? assigment?

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
hyep !
penat..letih.. dan seangkatannya menjadi rutin harian... memang best..memang syok..(ppssstttt.. ! tak tertanggung dah ni nak abiskan sem 2 nie...
:face62: uishhhh) tapi takpe buat muka selamber je..walhah dah macam tahap dewa dah ligat kepala mencari idea nak siapkan assigment..
ting tong !

:100: assigment lagi.... dan lagi.. haha.. (muka tersenyum sandu..sandu?apa tu...?) harini dengan kawan sekelas kena siapkan essay dari sebuah article..oke..fine.. tapi GEORGE CLOONY?(ye ke eja mcmni??) siapa kenal?siapa tahu? .. 1 kelas wani tak tahu.. and our lecture said: i fell big suprise!because you guyz dont know who GEORGE CLOONY..kata nya selebriti.. kami memang taktahu..be honest...hehe.. agak terganga..
:131: haha...

takpe.. better buat research.. takla ternganga lagi nanti..sempat update blog, ni pun lepas siapkan prenttion untuk esok.. lega jap.. tapi tak lega sangat..sebab ESSAY not complete yet!
blogger-mysweetden.blogspot.com
how it can done??
tunggu jela bila siap..yang pasti sebelum esok..pasal esok dah nak kena submit..

miss!! give us some more time please??
can she hear?
:face15:

dont think so..
(LOL)

K..ada masa update lagi..
see you soon..
thanks for read
u r cutest!~
daaa.. !
blogger-mysweetden.blogspot.com

2 comments: