Sunday, January 30, 2011

jeJalanjalan

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
:11: uishhh...
happy glew harini.. glew pun tak hepi..
hehe

home
home sweet home..
duduk kat rumah
menghadap my lappy
bukak blog bukak fb
haha.. apa kejadah la...
ni pun baru balik dari jumpa kawan kawan time sek men..
walaupun sekarang 1 uitm tapi nak jumpa tu...
huh ! payah...
:face53:
almaklumla.. masing2 bizi..
ngan assigment lagikk
linux_penguin

tadi keluar kawan drive
smpai rumah kawan sorang tu,ct
ada mak cik yang tegur..
dahla muka masam
saspek la kan macam xsuka je parking kereta dekat ngan umah dia
tapi kata ct
lantak kan aja..mak cik ni bukan betul pun
haha..gelabah gak time tu apa pun

:131:

huhu..
tanpa peduli kan sape2
kami fikir mau blah dri situ cepat2 tanpa mau terserempak ngan mak cik tu lagikk
ct pun bersiapla..
akhirnyeeeeee.....
mujur mak cik tu xde kat depan rumah dia yang hangau tu..
huhuhuhu..
syukurrrrrr..

:102:
oke..kami teruskan lagi prjalan ke rumah syu.. sorang lagik kawan..
sampai sana time orang lunch..
mak syu suruh lunch,,jadi kami pun makan,,
sambil makan sambil story..
:39:
rindu sesangat time tu..
cerita pun bukan main syok
tup..tup.. jam dah pukul 2 ptg
kami pun minta diri untuk pulang
:50:



~sweet day will always in my mind!~

blogger-mysweetden.blogspot.com

1 comment: