Friday, January 28, 2011

25 things about ME..jeNG2

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg

TERIMA KASIH
dan dengan hati yang berbunga bunga kepada
kerana telah menge`tag`kan
hehehehe.. 1st kena tag rasa hepi.. =)
(memanjang senyum,...)

mari mulakan
jengjeng....

I asal klang selangor walau bagaimana pun stay kat dungun terengganu..

tarikh? haa.... 29 jan 1992..
means esok..
huihui

i anak 1st dari 5 adi beradik

it something special b`
coz adik i yang last tu twin..

there are....aina&aiza

i suka pinkie...
`GardizLikePinkie`
hehhehehhehehhe

lagi...i suka holiday
jadi masa form3 i can move dengan subjek geografi
kalo bab2 tempat ni memang i yang akan excited jawab dalam kelas
(cewahhhh...*perasaan jap)

my family adalah jantung hati i selamanya..
my dad..my mom..
alwiz ada walau kat mana pun i ada..
tiap kali ada prob,kat dorangla tempat luahkan masalah
penah gak dengan muka takmalu menangis dalam henpon..
huhuhu

anak manja lagi ter`over manja.
tanpa segan silu i gtaw u guyz pekara sebenar..(maluuuuu)

oke..
i ni petang2 suka berblogging and blog walking
syez ! blogger malaysia memang kreatif
naknak yang header..
aiseymen ! jelez lak tengok..
yang ke 10..lagi 15
(ADESHHH! byk agy tu..)

sekarang study kat uitm

course:im d` bankers(DIB)

time f5 i amik aliran sains tulin..
jatuh cinta dengan perubatan ni..tp takde rezeki so nak tak nak kena tukar ke bahagian bisnes means banking

time sekolah gak jadik pengawas pusat sumber
merangkap naib pengerusi yang di pimpin oleh pengerusi,en iqbal..
best teamwork ngan dia nie.. not bad la orang kata..

cinta monyet tu penah la kan..
ngan tuttt..
hahhaha.. apapun tu da berlalu..yang pasti time tu agak `hot` gak kat sekolah
bayangkanla...1 sekolah tau..
mane ntah dapat taw.. malu glewwww

sekarang kan musim cuti raya cina,
so i nak luangkan masa ngan family even mydad kena kerja
tapiiii.. tu yang tak syok tu

kampung my dad kat bukit badong kuala selangor..kowang tau??
jom la jejalan..

kampung my mom lak kat bukit bunga kelantan.. tau?
jom kita meronda

so,kampungku d barat dan timur,.parent decide duk kat terengganu..
deal kan? hehe
tu pun pasal ayah kena pindah terengganu time i kecik2 dulu

kalo boleh nak abis belajar sampai PHD..
reallyreally want it..

fashion semasa?? mestila kena follow
tapi beragakla kan..

i anti glerrrr ngan orang yang merokok ni..
tolongla faham..tak suka !

agak terrrrtarik dengan gadet2 yang comel lagi kiut miut nie..

PELANGI ! COLOURFULL .. teramat gemarkannya....

i orang yang simple BUT amat cerewettttt..hehe

SEKARANG plak kena tag 25 orang lagi untuk buat benda sama macam APA i dah buat ni... so..Buat ye jangan malas-malas. Kalau dah pernah buat, just drop ur link here (kat komen lerr). Kalau tak ada masa, buat la slow-slow okeh! Dah siap tinggalkan link di ruang komen. Thanks!

2 comments:

  1. salam wani..:)
    Thanks..hehe suka baca..wah..ada adik beradik kembar..mesti bestkan :)..take care tau..

    ReplyDelete
  2. tengs 4 tag...
    dah buat...
    fuh..berpeluh2..
    hee

    ReplyDelete