Sunday, January 1, 2012

mari Merapu bersama SAYA

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
AssaLamualaikum wbt

hey everyone..!
pssttt..asal dengan shoutmix tu ? merajuk ke apa.. blank and black ! takleh nak baca..
last2 bukak shoutmix-upgrade and i got this
We will no longer be offering free service. Upgrade your shoutbox now to continue the service.

hah ? my shout ni only basic and free je masa mula2 buat. but now ?
aiGooo....... >.<
semua nak kena bayar.. masuk tandas pun nak kena bayar.
dunia Oh DUNIA..

harini kelas full dari jam 10 until 1830..(rutin bile tiba hari SUNDAY)
tanpa HENTI ok !~( gLurppp)
letih tu tak payah cakap.. sememang nya balik tadi tros gedebam! depan tv..
(ehem2.. sebelum tu mandi and kite buat k apa yang wajib..haa..gituuu hehe)
tengok berita~macam2 isu ada.. ermmm........
kes kematian,kes bencana.. n so on...bla3

ASsigment??
Test??
Report ??Presentation??

ini la yang tak dapat nak dipisahkan dengan student Life
toink3 ! urghhh !!~ >.<
redha jela.. kalau tak bukan student kan nama nya..

mari Merapu Bersama SAYA SAMPAI Di sini sahaja.
nanti kite merapu lagik yerp! HEHEHE
(takLarat nak taip dah sebetolnye..jgn marah)

~to all readers : awak nampak comel dan macho bile membaca~


5 comments: