Friday, February 4, 2011

Contest "Owh, So Wonderful!" by Sophie Al-Yahya.

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg


hello and good evening to all my sweet readers...
like usually missLove join contest lagikk..
yiiehaaa.. !

syarat2nya berbunyik..
jadik follower kepada SOPHIE ALYAHYA yang lagi menawan
letakkan banner contest yang
d link terus
di SINI
Tajuk : Contest "Owh,
So Wonderful
tag 3 orang and make sure dorg tahu oke

you guyz storyla pasal moment yang wonderful berkait rapat dengan gambar yang d letakkan. Cerita la pasal apa saja even pasal keluarga, persahabatan, binatang peliharaan, percintaan etc.

here thats my story...


saat ini paling indah dalam hidup ku..
bukan calang2 ni dapat plkn..
hehe.. n i salah sorng dari de victim yang kena plkn ni..
memang BEST gler kalau teringatkan pasal kenangan kat plkn.
seronok dapat jumpa teman baru..
buat aktiviti bersama sama.. susah senang pun bersama ..
bayangkanla kalau sorang buat silap,semua kena denda..
tapi tape semangat tu yang penting..
gambar ni diambil masa minggu pertama kami bertugas d hujung minggu,mean hari ahad..
sempat posing lagi semua untuk buat kenangan..hehe..
fine.. memang agak penat... kami kena alert parent sape yang datang..
n buat announcement.. pernah jugak 1 ketika nak menangis rasa,..
yela.. kawan kawan parent datang but me ?
ayah tengah offshore kat china selama 1 bulan..
nak tak nak terimala hakikat.. 4 minggu berturut tak datang..
tuhan je tau how much i missed my family..
(oke.. tutup cter sedih..)
best glerrr time ni..
thats my wonderful yang tak semua orang dapat..
sampai sekarang still contact even masing2 sibuk..
owh! i miss u guyz damn much !
thats all.........

dan yang betuah itu adalah...


2 comments:

  1. heeee . Thanks sys <3
    lof yah . heheheh

    ReplyDelete
  2. orait..

    thanks for joining.. wonderful.
    sy pun x penah masuk plkn.hehe.

    good luck! =)

    ReplyDelete