Saturday, December 4, 2010

mo0d n mood

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
:125:mcm2 kot mood nie..ermm.,..nama pun mnusia kn..like me la tu ! ahaks!
:face71: hehe..jgn marah.. ap2 pun! tu la life
:9:im love it! my life full wif SWEet colour
:128: haa... cntek x?! cntek kn.. hrini hujan.. sejukkkkk..
blogger-mysweetden.blogspot.commgigil beb! tp tula ujian dan khidpn yg tlh d tntukn untk kita smpai hrini dn d saat ni.. shiggla blog ni..o i called it as my diary.. ! ap pun feeling juz luah kt cni je ! drmtis gtu !
:95: bgus kn.. dri trus mnrus sksa diri smpai BD higher 140,ntah hpe2!
blogger-mysweetden.blogspot.com

LOL!
:face26: malu kn diri sejenak.. ade ke ptut? x kn.. okla.. ap ntah i merepk ni pun xtaw la.. sengettt!
:131:
er.... smpai kapan pun xkn bisa kita ungkap o troka sndri ap kita rasa kn.. mcm suka kt sam1 but kita nafikn.. tp excuse me oke! not me! better single..couple trouble.. lgpun pglm lps mgjar i 100001 juta ap itu khidpn wlpun xdpt d lafaz mlalui kata2.. btw! mmg ada yg ajak cple.. but i tolak.. xmau!

blogger-mysweetden.blogspot.com better mcm ni ngn family yg hepi n loving..
blogger-mysweetden.blogspot.comu la-la.. haha.. c.. hepi sesngt..
ok ! time`s up! time to get my shower .. cool beb! that all... babai all!
blogger-mysweetden.blogspot.com

No comments:

Post a Comment