Monday, April 4, 2011

Toing Toing

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
salam readers yang cutest!!..
lama plak tak update.. tengok orang asyik duk update make me so jealous.. motif??? ye la kan... da bersawang ala ala menyawang.. hahaha.. apa punya bahasa la... hancorrrr !!~ haha..
today dapat tau ex bf bertunang.. ok.. no hal la.. chill !!~
xpuas lagik hidup bermanja manja dengan family..takkan sempitkan usia muda, yang penting nak carik ilmu, nak happy kan mak ayah.. ermm..kalau di fikirkan balik, hidup bertunjang kan nafsu ni tak kemana pun.. nak carik teman yang boleh melakar ke dunia dan akhirat,, itu penting.Melainkan hanya DIA yang tahu segala nya...
yang penting. mak dah cakap, tamo lepaskan lagik anak dara nya yang agak toing toing niee.. haha.. sebab?? perangai macam budak budak.. camne la nak jadi wife orang.. aiseymen ! terkena jap batang hidung sndiri~ agagaga
apa apa pun.. semoga kalian bahagia.. hati ni tade nak cakap apa apa just HAPPy.. syez ok. tade kaitan antara hidup dan mati.. hahahahaha
done it for today!! LOVE u guyz!! =)

No comments:

Post a Comment