Monday, April 4, 2011

pOM POM

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
Hi all..

pom pom ??
apa la agaknya enrty kali ni kan.. harini buat apa?pagi ada 1 kelas.. petang ada koko `hayyak!!~ malam ni ada kelas.. next week kena prepare untuk forum BEL aka kls inggeris..sekarang tengah online sambil di kelilingi ratu2 buku .. malam esok dinner d`bankers.. HARINI puasa tapi rasa macam takleh nak teruskan, sakit dalam perut ni mencucuk cucuk.. perit wooo...dengan angin dalam badan ni.. ermm... asal la takleh lepas dari sebarang penyakit? ke sebab tak pandai jaga kesihatan diri? mUNGKIN.. hahahaha..
ermmm.... memang senget je rasa.. lagi two weeks da nak final.. kena target tinggi ni..nak dapatkan creadit hour... so far ok rasa nya untuk final.. just kena be smart work not hard work...kan kan ?

alamak tetiba teringat, i miss somone..
rasa nak tebus kesalahan pada someone tu balik.. tapi taktau macamane nak mulakan.. da bagi hint, dia pula tak nampak..
for him,im so sorry for my stupid mistake. i cant' care your feelings...
i dont know how to express it.. i just hope u can find someone who can love u more than me....... if u want me back to u, i will... i want be the best women after ur mom in ur life.. i can be ONLY for u.. how much now i miss our moment... our danced in tradisional.. our time with book at library.... and ur eyes to me~ how gentle u r to get me as ur lover on that time..

-END-

No comments:

Post a Comment