Monday, April 18, 2011

SEGMEN : HANDPHONE KU

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg

Weeee!~
gempak nie.. excited nak story de mory pasal my handpne ni.. walllah gitu uolss !~ ahakz
nk join gak ker kowg ? haa.. coming
3.. join the segmen.
u want ?

My handphone


taraaaa!~
thats myHeart.. peneman di kala diri ini kesepian.. bayangkanla tanpa nya di sisiku.. ermm.. rasa kosong lak.. sebab macamna nak contact ngan tersayang..kan kan ?
nset ni ayah yang kasi..thanks dad! love u !~
best pakai..
coz ?? haa.. ada byk sebab dan ini antara nye;

1.dapat call& 3G
2.dapat texting
3.wifi-layannn~
4. can hear my fav song.. sound pun oke.cantek
5. en dic pun adoooo
6.can snap2!!~ tu yg penting. cun
7.main games-muahahaha-
8.susah seyh nak jumpa orang pakai nset sebijik mcm nieee..like!~
9.skrin yang betoi2 wide
10.Mega yg besar
11.download lagu sesuka hati.. hehe

that all~ even ada lagi.. yang penting banyak FUNCTION !!
i like and very the kalike!~
n so far, memang tade yang serupa pakai nset macam ni setakat harini..
my second phone. nokia classic berapa ek??hayoo..lupesss.. hehehe
yang penting dua dua enjoy and happening !!!

-END-

2 comments:

  1. pergh..HTC..bile le nak dapat pakai..hehehhe

    jom baca update entry segmen
    Blogger dan Handphone....
    tq cz join my segmen

    ReplyDelete