Friday, February 18, 2011

futsal- f.i.n.a.l jua

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
hi all my cutest reAders..
lama tak update blog.. dah maulana kowtt..o0ppss.. maulana ??! HEHE
oke la.. back to basic~ futsal oh futsal !~
wani join futsal for the bankers buat kali pertama..
tapi main untuk part1.. fineeeee... oke la kan..
huhuhuhu.. tapi yang part1 agak kecundang nak ke semi final APABILA wani kena lawan ngan my team sendiri yang part2.. !
O.M.G !!~
HAHA.. so mestila nak kasi my group menang kan..
therefore i just perhatikan bola dari jauh and bila dah sampai dekat2 area i just sepak then buat2 dono~ hehe..
sengal la i nie..
tapi sumpah best walau dalam hati ada sedikit membengkak..
kaki i saketttt..until now feel that effect..
sabauuu jelahhh..
huhu..

anyway,keesokannya........my group part2 kena lawan lak ngan part4..
dannnnnnnnnnnn.........
1-2
hohoho.. takpela..
sekurang2nya tak 0 . dan our group dapat second place..eleh..kalo main mati,kitorg yang menang,dorang menang sebab senior lelaki tu kawan kowg yang pgdil
tape..tape..tak kesahh..
hoyieeeeee!!~

No comments:

Post a Comment