Saturday, December 31, 2011

Hati baru,Tahun pun baru..

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg
assalamualaikum wbt..
sila jawab dengan sopan \(^^,)/
21 july is my last post..warghhh! lama tuu ~ dah macam zoo dah kot . semua haiwan ada duduk.al maklumla.. semak. dah macam hutan.. esok is New Year.. oh tidak ! 3 hour 15 min more before pam pom pam pom bunyi mercun ~ weeeeeee >.<


wahhh..amik kauuuu! bahagia betul


my Life is my message. macam tu la bunyi nya. apa yang di buat ada lah perkara yang tak boleh nak padam, tak boleh nak undur balik.. so for the new day (before it become Yesterday) dengan harapan yang setiingi gunung Everest(wooooo..!) nak jadi anak yang solehah.. jadi pelajar yang menggunakan ilmu yang di pelajari di gunakan dengan akal yang sempurna untuk perkara yang bermanfaat..(amacam ? 1 nafas je baca ? terus sesak nafas.. bhahaha) I Hope so.....

untk next post ada cerita menarik untuk di kongsi....

oke~ nanti kite update banyak2 lagik.. cHiLL for all my sweet readers.. <3

No comments:

Post a Comment