Wednesday, March 9, 2011

bila hari khmis d uitm dungun...

Sumber http://www.zuarxpdc.com/2010/06/cara-memasang-retweet-button-pada-blog.html#ixzz1ZDutWuHg

hai hai there. !~
haa... seperti apa kata tajuk d atas.. harini adalah hari khamis dan hari keramat dax uitm dungun KERANA ?? haa..jeng2.. sebab boleh balik.. boleh outing lama2 sbb ada pasr malam kt area bndar dungun.. so nak beli apa2 pun dapat even barang xsberapa pun.. harap nak hilang kan tension boleh la kan.. ME?? perghh! ada test account jam 1630 nanti.. sempat online agi semata mata nak updte blog yang da lama bersawang lagikk menyerawang.. uhuks! euwww... spider come out!~

majority kawan kawan semua balik..
so tinggal la wani,tiqah ngn myra,.marina ngan kyra da balik.. mybe time ni dowg da nak naik bas.. huhuhu.. tetiba rasa sayu plak tengok dowg nak balik!
sebab tak suka di tinggalkan.. ermmm...tape2 hari sbtu jumpa lagikkk..
*suka suki kowg je ek pggil wani dax under age??
motif?? kes edit pic jerppp... HAHaHAHa
one more things masa hari isnin aka 7mac dapat belated suprise party..
thanks to guyz.. LOVE you damn much!!~
nanti apa2 hal wani update lagikkk...
tata my sweet readders!~ =)


bersama kawan yang COOL

2 comments:

  1. ari khamis g pasar mlm la dik...hihihi...

    ReplyDelete
  2. wahh..dak uitm dungun..amek kos pe??

    ReplyDelete